Website laten maken 2018-05-15T15:27:15+00:00
Direct een website laten maken

Website vanaf €499,-

Offerte aanvragen

Meer dan 800 tevreden klanten gingen je voor.
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,0

Home » Website laten maken

Website laten maken

U heeft een briljant idee en wilt een website laten maken om dat idee uit te dragen. U wilt een website laten maken met een professioneel design dus besluit u een erkend website ontwerpbureau in te schakelen. Maar hoe weet u wat u precies nodig heeft om de website die u wilt laten maken een succes te maken? Een site heeft meerdere aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Wenst u een website te laten maken met een CMS zoals WordPress? Of bent u specifiek op zoek naar een website design bureau dat uw site responsive kan maken voor mobiele telefoons of laptops? Of zoekt u simpelweg een bedrijf dat een conversiegerichte website kan laten maken voor een prima prijs? Bij ons website design bedrijf kunt u een professionele website of webshop makkelijk en snel laten maken.

Heeft u verder nog vragen? Lees hieronder verder of neem telefonisch contact op via 085 303 5745 voor meer informatie over een website laten maken.

Contact opnemen

WordPress website laten maken

Indien u ervoor kiest een WordPress website te laten maken met een CMS dan kiest u voor gemak. Een CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress is een online werkomgeving waar u uw website, die u heeft laten maken, eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Extra webpagina’s en online formulieren kunt u met één druk op de knoptoevoegen aan uw WordPress website. CSS designs en plugins, waarmee u een professionele website kunt maken, kunt u eveneens gemakkelijk toevoegen. Een WordPress website laten maken bespaart u op veel tijd en geld wanneer u zelf geen webdesigner of digitaal ontwerper bent. Maak het uzelf makkelijk en kies voor een webdesign met het CMS van WordPress. Kies daarom voor een WordPress website laten maken.

Responsive website laten maken

Mocht eenvoud niet voldoende voor u zijn dan kunt u een responsive website laten maken. Door een responsive design voor uw website te laten maken haalt u het maximale uit uw conversiegerichte webdesign. Wanneer een website responsief is gemaakt door een responsive webdesign dan is het voor uw webbezoekers en gebruikers gemakkelijker om uw website te laden, te zien en te navigeren. Lange laadtijden van websites schrikken webgebruikers af waardoor ze een site vaak verlaten voordat die geladen is, omdat ze merken dat hun internetabonnement op hun smartphone of tablet de website niet trekt. Een responsive website laten maken voorkomt dit euvel door de laadsnelheid te optimaliseren. Een ander manco aan websites dat met responsiveness voorkomen kan worden is dat websites op slecht getoond worden op verschillende beeldschermformaten van tablets, smartphones, laptops en desktop monitoren. Een website die gemaakt is met een responsive webdesign past zich aan aan het scherm waarop het wordt getoond. Wilt u een website laten maken met supersnelle laadtijden die enkel gericht zijn op mobiele gebruikers dan kunt een responsive website laten maken met AMP’s (Accelerated Mobile Pages). Google behandelt dergelijke responsieve pagina’s op een andere manier dan gewone webpagina’s en zal die in de Google zoekresultaten hoger tonen wanneer iemand zoekt met een mobiele telefoon of smartphone. Al met al heeft u genoeg reden om voor conversieverhoging te kiezen. Maak daarom gebruik van onze design diensten om een conversiegerichte en responsive website te laten maken.

Professionele website laten maken

Zoekt u een partij die een professionele website voor u kan laten maken? Ons design bureau kan voor u een website laten maken met een webdesign dat professioneel is en makkelijk navigeerbaar is voor een webbezoeker. Een professionele website laten maken heeft het voordeel dat potentiële klanten en leads langer op uw website blijven kijken waardoor de kans vergroot dat de bezoeker tot actie overgaat. Wilt u een hogere conversie, of dat nu om een betalende klant gaat, iemand die uw pdf download of simpelweg een bezoeker die interesse voor de content van uw website heeft, dan is een professionele website laten maken dé oplossing om de conversie van uw site te verhogen. Bij ons webdesign bureau letten wij op navigeerbaarheid, responsiveness, tactisch gekozen call-to-action knoppen, conversiegerichte offerte formulieren en overige details die in het teken staan van conversieverhoging. Wilt u een professionele website laten maken?

Bel 085 303 5745 en laat een professionele website op maat maken.

Webdesign €499,-
Een responsive design Dynamisch uiterlijk WordPress websites Websites met een hoge conversie Bestel uw website

Ruim 100 ondernemers gingen u voor

Bekijk hier recent gemaakte websites. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bekijk meer

Websites laten maken in alle soorten en maten

Een website bouwen in Amsterdam doet Webdesign Specialist Amsterdam in alle soorten en maten. Zo kunt u een goedkope website van een paar pagina’s laten maken, maar u kunt het zelf zo gek maken als u wilt. Benieuwd welk webdesign bij u past, neem dan contact op en laat u geheel vrijblijvend informeren door een van de specialist van Webdesign Specialist Amsterdam.

Responsive webdesign – Webdesign Specialist Amsterdam

Door de immense toename van het mobiele internetverkeer kunt u niet meer om een responsive webdesign heen. In de video hier rechts kunt u zien hoe het precies in zijn werking gaat. Direct op zoek naar een partij voor uw webdesign in Amsterdam, neem dan contact met ons op!

Website laten maken vanaf €499,-

Heeft u interesse en wilt u een offerte, of wilt u meer informatie hebben over onze diensten?

 

Jochem

Ze hebben echt veel kennis in huis, op iedere vraag is er een passende oplossing en het resultaat mag er zijn!

Lars

De communicatie verloopt fantastisch! Teksten worden op tijd geleverd. SAM Houdt zich altijd aan de planning. De deadlines zijn gehaald, waardoor mijn conversie met 65% is gestegen.