Webdesign Amsterdam

Professionele website voor u op maat!

GRATIS website scan

Ontdek vrijblijvend hoe je ervoor staat!

Home | Website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam

U heeft een briljant idee en wilt een website laten maken in Amsterdam om dat idee uit te dragen? U wilt een website laten maken met een professioneel design dus besluit u een erkend website ontwerpbureau in te schakelen. Maar hoe weet u wat u precies nodig heeft om de website die u wilt laten maken een succes te maken? Een site heeft meerdere aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Wenst u een website te laten maken met een CMS zoals WordPress? Of bent u specifiek op zoek naar een website design bureau in Amsterdam dat uw site responsive kan maken voor mobiele telefoons of laptops? Of zoekt u simpelweg een bedrijf dat een conversiegerichte website kan laten maken voor een prima prijs? Bij ons website design bedrijf kunt u een professionele website of webshop makkelijk en snel laten maken in Amsterdam.

Heeft u verder nog vragen? Lees hieronder verder of neem telefonisch contact op via 085 303 5745 voor meer informatie over een website laten maken.

Professionele techniek

Websites van A-Z geoptimaliseerd, ook volgens de normen van Google.

User-Minded

Ieder detail wordt vormgegeven met de bezoeker in het achterhoofd.

100% responsive

Volledig schaalbare websites, geschikt voor iedere schermgrootte en -breedte.

Conversiegericht

Gerichte designs, met uw doelgroep en het behalen van resultaat in het achterhoofd.

Makkelijk te beheren

Vormegegeven in een CMS naar keuze, zodat u deze ook na oplevering zelf kunt beheren.

Bewezen resultaten

Honderden ondernemers hebben al een website laten maken. Bekijk ons portfolio.

WordPress website laten maken Amsterdam

Indien u ervoor kiest een WordPress website te laten maken in Amsterdam door Webdesign Specialist Amsterdam met een CMS dan kiest u voor gemak. Een CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress is een online werkomgeving waar u uw website, die u heeft laten maken, eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Extra webpagina’s en online formulieren kunt u met één druk op de knop toevoegen aan uw WordPress website. CSS designs en plugins, waarmee u een professionele website kunt maken, kunt u eveneens gemakkelijk toevoegen. Een WordPress website laten maken bespaart u op veel tijd en geld wanneer u zelf geen webdesigner of digitaal ontwerper bent. Maak het uzelf makkelijk en kies voor een webdesign met het CMS van WordPress. Kies daarom voor een WordPress website laten maken in Amsterdam door ons. Door middel van online marketing kunnen wij u daarnaast vindbaar maken in Google.

Responsive website laten maken

Mocht eenvoud niet voldoende voor u zijn dan kunt u een responsive website laten maken in Amsterdam. Door een responsive design voor uw website te laten maken haalt u het maximale uit uw conversiegerichte webdesign. Wanneer een website responsief is gemaakt door een responsive webdesign dan is het voor uw webbezoekers en gebruikers gemakkelijker om uw website te laden, te zien en te navigeren. Lange laadtijden van websites schrikken webgebruikers af waardoor ze een site vaak verlaten voordat die geladen is, omdat ze merken dat hun internetabonnement op hun smartphone of tablet de website niet trekt. Een responsive website laten maken in Amsterdam voorkomt dit euvel door de laadsnelheid te optimaliseren. Een website die gemaakt is met een responsive webdesign past zich aan aan het scherm waarop het wordt getoond.

Professionele website laten maken Amsterdam

Zoekt u een partij die een professionele website voor u kan laten maken in Amsterdam? Ons design bureau kan voor u een website maken met een webdesign dat professioneel en makkelijk navigeerbaar is voor een webbezoeker.

Een professionele website laten maken heeft het voordeel dat potentiële klanten en leads langer op uw website blijven kijken waardoor de kans vergroot dat de bezoeker tot actie overgaat. Wilt u een hogere conversie, of dat nu om een betalende klant gaat, iemand die uw pdf download of simpelweg een bezoeker die interesse voor de content van uw website heeft, dan is een professionele website laten maken dé oplossing om de conversie van uw site te verhogen. Bij ons webdesign bureau letten wij op navigeerbaarheid, responsiveness, tactisch gekozen call-to-action knoppen, conversiegerichte offerte formulieren en overige details die in het teken staan van conversieverhoging. Wilt u een professionele website laten maken met SEO vindbaarheid in Amsterdam?

Bel 085 303 5745 en laat een professionele website op maat maken.

Onze experts

Armin
Armin
Front-end web developer
Ramon
Ramon
Front-end web developer
Joyce
Joyce
UI / UX designer
Misha
Misha
Front-end web developer
1. Wij bespreken
uw vrijheid
2. Ons team
bedenkt concepten
3. Een van onze
grafische ontwerpen
maakt uw design.

4. uw webshop is af
tijd om nieuwe klanten binnen te halen.

Veelgestelde vragen over Webdesign

Er zijn verschillende belangrijke factoren om op te letten bij het laten maken van een website:

 

  • Doelgroep: Denk goed na over wie je doelgroep is en wat hun behoeften en verwachtingen zijn. De website moet aansluiten bij hun wensen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

 

  • Doelstellingen: Bepaal duidelijke doelstellingen voor je website, zoals het genereren van meer leads of het verkopen van producten. De structuur, inhoud en functionaliteit van de website moeten hierop worden afgestemd.

 

  • Design: Het design van de website moet aantrekkelijk en professioneel zijn en passen bij de huisstijl van jouw bedrijf. Het moet ook gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk te navigeren.

 

  • Content: Zorg voor goede, relevante en unieke content op de website. Dit is belangrijk voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en voor het aantrekken van bezoekers.

 

  • Functionaliteit: Zorg ervoor dat de website goed werkt en alle gewenste functionaliteiten heeft. Test de website uitgebreid voordat je hem lanceert om eventuele problemen te voorkomen.

 

  • Responsiviteit: Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Een responsive website past zich automatisch aan het schermformaat van het apparaat aan.

 

  • Veiligheid: Zorg voor een veilige website door gebruik te maken van een SSL-certificaat en regelmatig updates en back-ups uit te voeren.

 

  • Onderhoud: Zorg ervoor dat de website regelmatig wordt onderhouden en up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en beveiligingsupdates.

 

  • Budget: Bepaal van tevoren je budget en zorg ervoor dat de kosten van de website binnen dit budget passen. Vraag ook om een duidelijke offerte en maak afspraken over eventuele extra kosten.

 

  • Ondersteuning: Zorg ervoor dat je voldoende ondersteuning krijgt bij het maken van de website en dat je na de lancering van de website terecht kunt voor hulp en ondersteuning bij eventuele problemen of vragen.

Of je een website zelf maakt of laat maken hangt af van verschillende factoren, zoals je technische vaardigheden, de complexiteit van de website en je beschikbare tijd en budget.

 

Als je ervaring hebt met het bouwen van websites en beschikt over de nodige technische kennis, kun je ervoor kiezen om de website zelf te maken. Er zijn verschillende platformen beschikbaar die het bouwen van een website gemakkelijk maken, zoals WordPress, Wix, Squarespace en Shopify. Deze platformen bieden verschillende templates en drag-and-drop tools waarmee je zelf een website kunt maken.

 

Als je echter geen technische kennis hebt en de website professioneel en functioneel moet zijn, dan is het beter om de website door een professional te laten maken. Een professionele website designer kan een website maken die voldoet aan jouw wensen en eisen en die goed werkt op verschillende apparaten en browsers. Bovendien kan een professionele website designer ook helpen bij het optimaliseren van de website voor zoekmachines en het verbeteren van de gebruikerservaring.

 

Het is belangrijk om te bedenken dat een professionele website designer meer tijd en geld kost dan het zelf bouwen van een website. Een professionele website designer kan echter wel zorgen voor een website van hogere kwaliteit en kan problemen voorkomen die kunnen optreden bij het zelf bouwen van een website. Het is dus belangrijk om goed af te wegen wat het beste bij jouw situatie past.Ja, het is zeker mogelijk om een website te laten maken in WordPress. WordPress is een populair content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk een website kunt bouwen en beheren. WordPress heeft een groot aantal thema’s en plugins beschikbaar, waardoor je de website volledig naar wens kunt aanpassen.

 

Als je een website in WordPress wilt laten maken, kun je een professionele website designer inhuren die ervaring heeft met het bouwen van websites in WordPress. Deze designer kan een thema kiezen dat past bij jouw bedrijf en de gewenste functionaliteit van de website. Daarnaast kan de designer de website op maat maken door het toevoegen van maatwerk functionaliteiten of het aanpassen van het ontwerp.

 

Het voordeel van WordPress is dat het gemakkelijk te gebruiken is, ook als je geen technische kennis hebt. Met de intuïtieve interface kun je gemakkelijk pagina’s toevoegen, afbeeldingen uploaden en teksten bewerken. Daarnaast is WordPress SEO-vriendelijk, wat betekent dat het mogelijk is om de website te optimaliseren voor zoekmachines.

 

Er zijn wel een paar punten waar je op moet letten als je een website in WordPress laat maken. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je regelmatig updates uitvoert en back-ups maakt om de veiligheid van de website te waarborgen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de kosten van het inhuren van een professionele website designer en eventuele kosten voor premium thema’s en plugins.De kosten van het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, het design, de gewenste functionaliteiten en de ervaring van de website designer.

 

Voor een eenvoudige website met een standaard template en enkele pagina’s liggen de kosten doorgaans tussen de €1500 en €10.000. Voor een meer complexe website met aangepaste functionaliteiten en een uniek ontwerp kunnen de kosten oplopen tot enkele duizenden euro’s.

 

Daarnaast zijn er ook kosten verbonden aan het onderhoud en de hosting van de website. Voor het onderhoud van de website moet je rekening houden met kosten voor updates, back-ups en eventuele aanpassingen. De kosten voor hosting variëren afhankelijk van de provider en de grootte van de website.

 

Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met de website designer over de kosten en het budget. Vraag altijd om een gedetailleerde offerte waarin alle kosten zijn opgenomen en maak duidelijke afspraken over eventuele extra kosten. Zo voorkom je verrassingen achteraf en kun je binnen het gestelde budget blijven.

Contactinformatie

Perzikweg 11B
2321 DG, Leiden
085 303 5745

Openingstijden

Ma. t/m Vr. : 09:00 – 18:00

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site verder te bezoeken gaan wij er van uit dat u instemt met onze Cookie voorwaarden.