Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

webshop laten maken

Webshop laten maken

Wilt u een professionele webwinkel of webshop laten maken door een webdesign bureau? Een succesvolle webshop laten bouwen valt of staat bij een sterke basis. Een vlot en responsive design, een handige navigatiestructuur, snelle laadtijden en strategische call-to-action buttons zijn basisingrediënten voor een conversiegerichte webshop. U kunt zo’n professionele webwinkel door ons laten maken. Wij bieden u de optie om een webwinkel te laten bouwen die vervolgens gekoppeld wordt aan een CMS als WordPress. Een webshop laten maken is één ding, een vindbare webwinkel bouwen is een tweede. Wij bieden daarom, naast onze designersdiensten, ook SEO diensten aan om uw kersverse webshop een goede start te geven om online vindbaar te zijn.

Hebt u nog vragen of wilt u direct een webshop laten maken door Webdesign Specialist Amsterdam? Bel 085 303 5745.

Werkwijze Webdesign Specialist Amsterdam

Voor ons belangrijk

Webwinkel laten maken op maat

Wanneer een klant een webwinkel bij ons laat maken hanteren wij een methode om de communicatie en het ontwikkelingsproces vloeiend te laten verlopen. Een webshop laten maken brengt vele details met zich mee waarover de designers en SEO specialisten uit ons webdesign bureau zich buigen. U wordt bij aanvang van het ontwikkelingsproces gevraagd een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van deze lijst bepalen wij hoe wij uw webshop op maat kunnen laten bouwen. Van het algemene ontwerp, uw gewenste huisstijl tot de interactieve functies die u in uw webwinkel wenst terug te zien. Daarnaast hanteren wij korte communicatielijnen via e-mail of telefoon om details naar uw wens aan te passen. Zo verloopt het proces efficiënt, bespaart uzelf en ons tijd en kunnen wij de prijs voor het laten maken van een webshop laag houden.

klantenvertellen

Lees enkele van onze klantenverhalen

WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken door een professioneel webdesign bureau is geschikt voor iedere ondernemer die geen tijd wil verspillen met technologische details die voor de verkoop van goederen en producten irrelevant zijn. Wij raden het laten maken van een WordPress webshop daarom aan aan onze klanten die van gemak houden. U kunt de webwinkel die u bij ons laat bouwen overigens ook koppelen aan een ander CMS dan WordPress. CMS staat voor Content Management Systeem en betekent niets anders dan een online systeem waarmee u uw webshop eenvoudigweg kunt beheren. Heeft u een webshop laten maken en wilt u zelf nog webpagina’s toevoegen? Met een simpele ingreep kunt u een nieuwe pagina, webformulier of offerte pagina toevoegen. Laat daarom een WordPress webshop maken door Webdesign Specialist Amsterdam.

Responsive webshop laten maken

Om met de tijd mee te gaan kunt u het beste een responsive webshop laten maken. Een webwinkel laten maken met een responsief design heeft meerdere voordelen. Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw webshop sneller laadt op mobiele telefoons of tablets. Daarmee laat u waardevolle leads niet aan u ontglippen die bij een te lange laadtijd weg zouden klikken. Een responsive webshop laten maken door een webdesign bureau zorgt evenzeer voor een adaptief of responsief ontwerp van uw webwinkel waardoor het altijd op een beeldscherm past. Of dat nu het scherm is van een smartphone, laptop of monitor. Een webshop laten bouwen met responsiveness voorkomt dat leads en potentiële klanten zich ergeren aan lastig navigeerbare webshops. Kies daarom voor een responsive webshop laten maken door Webdesign Specialist Amsterdam.

Bel hiervoor op naar 085 303 5745 en u kunt naar keuze een webshop laten maken.

Nu aanvragen