Portfolio 2018-09-17T10:05:00+00:00

Portfolio

Deze klanten gingen u voor

Arendbeveiliging

Webdesign – SEO – WooCommerce
Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen.

Pand16

Webdesign – SEO – Bestelformulieren
Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin.

Gitaartabs

Webdesign – SEO – Aanmeldformulieren
Gitaartabs is het online platform om gitaar te leren spelen. De online omgeving biedt duizenden gitaarenthousiasten divers lesmateriaal, alsmede een uitgebreide community, waar zij zich de kneepjes van het vak eigen kunnen maken. De online gitaarlessen bestaan uit bekende nummers, waarbij de tabs zijn opgesteld door ervaren rotten uit het vak.

Megapret

Webdesign – SEO – Kalenderformulier
Megapret is één van de grootste speeltuinen van Gelderland en de Achterhoek. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en midgetgolfbaan (met een historische twist) biedt het vertier voor zowel kind als ouder.

Go4GoldSports

Webdesign – SEO – Kalenderformulier
Go4GoldSports is een uitgewerkt concept van Bernardine, personal trainer sinds jaar en dag. Zij helpt jong en oud om fit te worden, door middel van een persoonlijke aanpak. Door lichaam en geest in balans te brengen, worden de snelste resultaten behaald. Zij biedt daarbij begeleiding in de vorm van personal training, pilates, groepslessen en voedingsschema’s.

ImageLab

Webdesign – WooCommerce – Boekingsysteem
ImageLab is een unieke plek waar men fotografie workshops en lessen kan volgen. Binnen alle workshops wordt veel geoefend en geëxperimenteerd, wat vervolgens direct in de praktijk wordt gebracht. Vanuit de praktijk in Amsterdam worden persoonlijke lessen gegeven, maar er worden ook diverse fotoreizen georganiseerd. Deze reizen variëren van Parijs tot Napels en zelfs Rio de Janeiro.

ProHuis

Webdesign – WooCommerce – Popup formulier
Prohuis is een totaalaanbieder binnen de vastgoedsector. Deze organisatie biedt een totaaloplossing: van amoveermanagement, projectontwikkeling, bouwmanagement, advies en beheer tot aan vastgoedrecht. Sinds 2004 is Prohuis uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de vastgoedsector en projectontwikkeling, met breed inzetbare specialisten.

Wildernistrek

Webdesign – WooCommerce
Wildernistrek, opgericht door Edo van Uchelen, inspireert, motiveert en ondersteunt (amateur)fotografen in het maken van betere natuurfoto’s. Edo organiseert diverse natuurreizen, waarin men leert de natuur te begrijpen en waar men leert om dit om te zetten in kwalitatieve, passievolle foto’s.

Stichting Onbeperkt Werkt

Webdesign – ContactformulierenStichting Onbeperkt Werkt (SOW) is een leerwerkbedrijf, gevestigd in Warmond, op de oorspronkelijke boerderij van familie Zwetsloot. SOW levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven, door uitdagend werk te bieden. Dagelijks kan met allerlei activiteiten met elkaar uitvoeren: van dierenverzorging tot krantenbezorging.

The Blue Flamingo

Webdesign – Contactformulieren
The Blue Flamingo is een organisatie die mensen, teams en bedrijven helpt om hun innovatiekracht maximaal te benutten. Marjolein heeft als voornaamste doel om creativiteit en innovatie binnen de zakelijke sfeer te bevorderen. Hiervoor biedt zij diverse oplossingen, zoals innovatietools, -vaardigheden en -mindsets.

Double FF

Webdesign – Bestelsoftware
DoubleFF bestormt sinds jaar en dag de fastfoodmarkt, met een uniek concept. 25 jaar geleden gestart in Leeuwarden, met tegenwoordig diverse vestigingen door heel Noord-Nederland. DoubleFF biedt the best of both worlds: De laagdrempeligheid van een traditionele fastfoodketen met de sfeer van een ouderwetse Italiaanse Bistro.

The Sales Channel

Webdesign – SEO -Contactformulieren
Sales Channel is bemiddelaar tussen klant en leverancier. Zij genereren leads voor diverse leveranciers op het gebied van telecom, printing en energie. Sales Channel maakt een voorselectie voor klanten uit de beste leveranciers, waarbij zij de beste 2 of 3 opties voorgelegd krijgen.

Hunzepleisterplaats

Webdesign – Contactformulieren
Hunzepleisterplaats is een huis met bijbehorende B&B en groepsaccommodatie, gerund door Elly en Frank Kastermans. Hunzepleisterplaats (Spijkerboor, Drenthe) ligt midden in de Hunzevallei en is een echte verademing voor natuurliefhebbers.