Website vanaf €499,-

Professionele webshop voor u op maat!

Home » Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

De online vindbaarheid van een bedrijf verhogen is bijzonder belangrijk voor een ondernemer die de meeste inkomsten uit online gewin haalt. Maar ook is de online vindbaarheid van bedrijven die voorheen van directe diensten afhankelijk waren steeds belangrijker geworden. Kledingwinkels gaan failliet, omdat hun online vindbaarheid laag is en men niet goed weet zich aan te passen aan de veranderende markt. Wees bij en verbeter de online vindbaarheid van uw webshop of website. Ons webdesign bureau heeft zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten in dienst die exact weten wat ze moeten doen om uw website online zichtbaar te maken. Wilt u dus uw conversie optimaliseren en uw goederen of diensten sneller en eenvoudiger onder de aandacht van webbezoekers brengen? Dan kunt u het beste kiezen voor onze SEO diensten om de online vindbaar- en zichtbaarheid van uw onderneming op het internet te verbeteren.

Bel 085 303 5745 en vraag de offerte aan. Of vraag naar meer informatie over ons SEO pakket om uw online vindbaarheid te verbeteren.

Waarom Webdesign Specialist?

Professioneel Advies

Op basis van uw wensen maakt onze webdesigner een schets. In samenwerking met u en ons bureau uit Utrecht wordt deze steeds verder uitgewerkt.

Lees meer

Responsive Design

Wij bouwen alleen websites met een responsive design deze veranderen automatisch mee met verschillende schermen.

Lees meer

WordPress CMS

Laat uw website maken met een CMS als WordPress. U kunt na oplevering zelf aanpassingen verrichten en pagina’s toevoegen.

Lees meer

Waarom iedere onderneming een website nodig heeft

Voordelen van een professionele website

het antwoord is een zeer enthousiaste “ja!” Een zakelijke website is de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken, freelance werk te vinden en als eerste contactpunt voor al je klanten. En je hoeft geen professionele webdesigner in te huren of te leren programmeren.

Kleine onderneming

Genereer leads aan de lopende band door jouw website actief in te zetten.

MKB

Show jouw portfolio en gebruik jouw website om nieuwe klanten aan te trekken.

Webwinkels

Behaal omzet via het internet door actief jouw producten via jouw eigen webshop te verkopen.

Succesvolle ondernemers dankzij een professionele website

Zij hebben zich al bij ons aangesloten

SEO en online vindbaarheid

Het verbeteren van de online vindbaarheid heeft direct te maken met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt vooral gebruikt door online marketeers. Ons webdesign bureau is naast een expert in grafisch ontwerpen, een specialist in het verhogen van de online vindbaarheid met behulp van SEO. Wilt u dus online beter vindbaar zijn kies dan voor de SEO en linkbuilding services van ons webdesign bureau.

Design en online vindbaarheid

Een technisch correct design is bevorderlijk voor de online vindbaarheid van webshops en websites. Bezoekers krijgen alleen het uiterlijk van het webdesign te zien, maar de technische kanten die niet zichtbaar zijn voor een webbezoeker zijn daarom niet minder belangrijk. Google beoordeelt een site wat betreft webdesign op laadtijd, responsiveness, navigeerbaarheid en code. Deze factoren bepalen hoe hoog Google websites plaatst in zoekresultaten en bepaalt daarmee hoe vindbaar deze sites zijn. Verbetert men dus het design, dan verbetert men de zichtbaarheid in zoekmachines.

Bel 085 303 5745. Verbeter uw webdesign en verhoog uw online vindbaarheid.

Stuur mij een offerte