Diensten

monitor

Website laten maken

Op basis van uw wensen maakt onze webdesigner een schets. Door een samenwerking met ons bureau uit Amsterdam aan te gaan wordt deze verder uitgewerkt en komt een concreet ontwerp tot stand.

pencil

Huisstijl ontwerpen

U kunt een eigen huisstijl laten ontwerpen voor het webdesign die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast kunt u een logo laten ontwerpen, maar ook kunt u kiezen voor een flyer campagne in de past bij uw huisstijl.

monitor

Webshop laten maken

Laat een webshop maken met een CMS als WordPress en een WooCommerce extensie. U kunt na oplevering zelf aanpassingen verrichten, pagina’s toevoegen en producten beheren binnen uw webwinkel.

monitor

Online vindbaarheid

Laat een website bouwen die online gemakkelijk gevonden kan worden. Kies voor een SEO pakket om de online vindbaarheid van uw bedrijfswebsite aanzienlijk te verhogen.

Webdesign specialist

Ga voor uw website naar Webdesign Specialist Amsterdam. Wilt u een website laten maken, bouwen of bent u op zoek naar een professioneel webdesign, dan zit u bij ons op de juiste plek. In de loop der jaren hebben wij websites opgeleverd voor tientallen partijen: van webshop beheerders tot accountants.

Werkwijze

Allereerst zullen onze specialisten uw wensen op nemen. Aan de hand van deze wensen, gecombineerd met uw doelgroep, wordt een eerste schets gemaakt. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna deze stukje bij beetje wordt bij geschetst totdat beide partijen tevreden zijn. Binnen de kortste keren kan u een geheel eigen design opgeleverd krijgen. U kunt bij ons websites laten maken in verschillende prijsklassen. In alle gevallen maken wij een website responsive.

In contact komen

Hier houdt onze dienst echter niet op. Mocht u het nodig achten, kunnen wij ook de samenwerking aangaan betreffende het optimaliseren van uw website voor de verschillende zoekmachines. Wij beschikken over specialisten met een achtergrond in zowel webdesign als SEO. Zo kunnen actief bezoekers aangetrokken worden naar uw website, maar weten onze webdesigners de website zo in te richten en te ontwerpen dat bezoekers snel converteren.

Wilt u meer weten over deze combinatie van diensten, of wilt alleen een website laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen